Alanya Mimarlar Odası'ndan Geleneksel İftar Buluşması

Alanya Mimarlar Odası tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, 17 Mart 2026 tarihinde Barbekü Restoran’da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yaklaşık 150 kişinin bir araya geldiği organizasyonda, birlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.

Alanya Mimarlar Odası'ndan Geleneksel İftar Buluşması
18 Mart 2026 - 15:22
Oda Başkanı Süleyman Dalabasmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına yönetim kurulu üyeleri Hakan Yalın, İrem Özbek Kılınç, Dilek Bilen, Begüm Ünal, Hatice Demirhan, Sami Kiriş, Kemali Mülazımoğlu, Tolga Nalbur ve Osman Emir Şenli de katıldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada meslektaşlar bir araya gelerek hem Ramazan ayının manevi iklimini paylaştı hem de sektör üzerine sohbet etme fırsatı buldu. Gecede organizasyona katkı sağlayan sponsor firmalar da desteklerinden dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi. 
Alanya Mimarlar Odası yöneticileri, bu tür etkinliklerin mesleki dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek katılım sağlayan tüm davetlilere ve destek veren sponsorlara teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum