Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü 5 ve 6 yaş grubundaki anaokulu öğrencilerine Polis Mesleğini tanıttı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği “Polis Mesleğini Tanıyorum Polisten Korkmuyorum” adlı projeyi uygulamaya koydu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü  5 ve 6 yaş grubundaki anaokulu öğrencilerine Polis Mesleğini tanıttı.
06 Mayıs 2022 - 16:49 - Güncelleme: 06 Mayıs 2022 - 17:19
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak, İlçemizde öğrenim gören 5 ve 6 yaş grubundaki anaokulu öğrencilerinin Polis Mesleğini tanımalarını, polisin korkulacak biri olmadığını öğretmek, polisin kendileri için var olduğu ve her zaman yanlarında olduğu, tereddüt etmeden her zaman polise başvurabileceklerini ve arayabileceklerini, polisin aileleri kadar kendilerine yakın olduğunu hissettirmek amacı ile Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hazırladığımız “Polis Mesleğini Tanıyorum Polisten Korkmuyorum” adlı projeyi uygulamaya koydu.



Proje kapsamında Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulunu ziyaret ettik. 4 sınıf 84 öğrenciden oluşan anasınıfındaki çocuklarımıza trafik kurallarını içeren boyama kitabı hediye edildi. Onlarla sohbet ederek polisin korkulacak biri olmadığını, polisin kendileri için var olduğu ve her zaman yanlarında olduğunu, tereddüt etmeden her zaman polise başvurabileceklerini ve arayabileceklerini, polisin aileleri kadar kendilerine yakın olduğunu anlattık. Çocuklarla boyama kitabı ile boyama etkinliği yapıldı.



İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak hazırladığımız “Polis Mesleğini Tanıyorum Polisten Korkmuyorum” projemiz kapsamında ilçemizde bulunan tüm okulları ziyaret etmeye devam edileceği bildirildi.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü.














YORUMLAR

  • 0 Yorum