Alanya'da kara gece: 1-3

Corendon Alanyaspor öne geçtiği maçta hakemlerin devreye girmesiyle Fenerbahçe’ye 3-1 yenilmekten kurtulamadı. İlk yarıda Fenerbahçe’den Samuel’i kırmızı kartla oyundan atamayan hakem Mete Kalkavan, şampiyonluk yarışı hesapları uğruna Alanyaspor’u milyonların önünde doğradı. 

Alanya'da kara gece: 1-3
Editör: Haber Merkezi
19 Mart 2023 - 23:54

Corendon Alanyaspor, öne geçtiği maçta önemli hakem hataları sonucu kalesinde gördüğü gollerle Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu.

4. dakikada sol kanatta topla buluşan Ivan Cavaleiro'nun ortasında Efthimis Koulouris'in dokunuşu ağlara gitti. Candaş Elbil'in bayrağı ile ofsayt olarak değerlendirilen pozisyon, VAR incelemesi sonucunda gol niteliği kazandı ve Alanyaspor, Koulouris'in golüyle öne geçti: 1-0.

19. dakikada, oyuna sonradan giren Osayi Samuel’in Yusuf Özdemir'e yaptığı sert faul sonrası hakem Mete Kalkavan önce elini arka cebine götürdü ancak yardımcısından gelen bir uyarı sonucu elini ön cebine götürerek bu futbolcuya sarı kartını çıkartı. Alanyaspor teknik ekibi ve pozisyonu yakından gören taraftarlar, Samuel’e sert ve yaralayıcı faulü nedeniyle kırmızı kart gösterilmemesine büyük tepki gösterdi. 

63. dakikada İsmail Yüksek'in pasında Samuel, Rassoul'ün müdahalesiyle yerde kaldı ve maçın hakemi Mete Kalkavan, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Enner Valencia, maça beraberliği getirdi: 1-1.

82. dakikada Fenerbahçe'de rakip ceza sahasında altı pasın sol tarafında Enner Valencia yerde kaldı ve pozisyonla ilgili VAR incelemesinin ardından maçın hakemi Mete Kalkavan, penaltı noktasını gösterdi. 85. dakikada Fenerbahçe'de penaltıyı kullanan Enner Valencia, takımını öne geçirdi: 1-2.

90+2. dakikada Fenerbahçe'de Emre Mor, taşıdığı top sonrası ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla takımını rahatlattı: 1-3.

Corendon Alanyaspor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum