Akyapı Big Country Projesi Göz Kamaştırıyor

Big Country projesi tek katlı ve herkese ayrı huzur veren sosyal hayatın ön planda yer aldığı birçok imkanın sunulduğu en özel yaşam alanı olarak öne çıkıyor.

27 Haziran 2022 - 22:44
Big Country projesi tek katlı ve herkese ayrı huzur veren sosyal hayatın ön planda yer aldığı birçok imkanın sunulduğu en özel yaşam alanı olarak öne çıkıyor. İsteyenler için birçok farklı avantajın ön planda olduğu bir yapı olarak gözlenirken keyfine düşkün olan herkesin ilk adresi olmaya devam ediyor. Rahat hayat sürme düşüncesinde olanlar için bu proje adeta bulunmaz bursa kumaşı niyetinde yerini alıyor. Akyapı olarak hazırlıkların devam ettiği geniş çaplı proje sayesinde birçok farklı avantaj da ilk sırada yerini alacak.
Burada sunulan genel olarak avantajlar incelenecek olduğu zaman; geniş bahçeler, göl ve deniz manzarası, sosyal hayatın ağırlıklı olduğu alanlar, basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, özel çalışma alanları, kafe gibi birçok farklı fırsat yerini alıyor.

Big Country Villa Seçenekleri

Big Country villaları her göreni kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Biri birinden farklı boyutlar ile yer alan bir yapısı olurken her isteğe uygun 4 + 1, 5 + 1, 6 + 1 ve 7 + 1 gibi alternatifleri ile de gözleniyor. Villalar genel olarak ortalamaya bakılacak olduğu zaman 355,45 metre kare alan üzerine kurulmuştur. Her bir villadaki oda sayısına göre farklı isimlendirmeler de meydana geliyor.
4 + 1 villalar 250 metre kare olarak yer alırken ismi de Sunset oluyor. 5 + 1 villalar için sunrise ismi verilirken 6 + 1 olan villalar için de Rainbow, 7 + 1 olan villalar için de Starlight isimleri veriliyor. 7 + 1 olan villalar 407 metre kare alan üzerine kurulması ile de biliniyor. Geniş aileler için büyük bir öneme sahip olan bu villaları herkes rahat bir şekilde tercih edebilir.

Konfor ve Manzaranın Adresi

 Akyapı projesi Büyükçekmece villa projeleri genel olarak incelenecek olduğu zaman ağırlıklı konumda yerini alıyor. Bu alanda daha çok villalar yerini almaya devam ediyor. Yeni bir proje olarak bilinen Big Country Büyükçekmece isminden de anlaşılabilecek olduğu gibi en güzel manzaralar öne çıkarken bir yandan da rahatlık anlaşılıyor. Son zamanlarda en çok dikkatleri üzerine çeken projelerden birisi olarak da gözleniyor.
Dinlenmek bir yandan da eğlenmek için en uygun adres olarak görürken herkese birçok imkanı da beraberinde getiriyor. Bu kadar farklı seçeneklerin bir arada olmasından dolayı da insanların başka bir yere gitmelerine gerek kalmadan rahat bir şekilde erişim sağlamalarına olanak sunuyor. Herkes için birçok farklı büyüklüklerde sunulan bir yapısının olmasından dolayı ister küçük aile ister geniş çaplı aile olsun asla fark etmiyor. Herkes kendi bütçelerine en uygun olan villaları da rahat bir şekilde incelemeler yaparak bulma haklarını da elde edebiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum