Akustik Ahşap Panel

Yankı yalıtımında sizlere büyük katkı, olanak sunan akustik ahşap paneller duvarlarınızda tavanlarınızda dekoratif bir görünüm oluşturmaktadır.

Akustik Ahşap Panel
09 Mayıs 2022 - 12:07
Akustik ahşap panel ses yalıtımı ve akustik düzenleme amaçlı kullanılan ses izolasyon malzemesidir. Akustik ahşap paneller yankı ve eko gibi ses problemlerini çözümler. Akustik Ahşap Panel yankı yansıtıcı panel olarak da bilinir. Derzli ve delikli modelleri vardır. Bu ahşap paneller gürültü yansıtan ve soğuran akustik panellerdir. Uygulandığı ortama akustik düzenleme sağlayan ve sesin kaliteli gelmesini sağlayan panellerdir. Akustik panel hacim akustiği uygulamalarında mekanda estetik ve şık bir görünüm elde edilmesi için üretimini yaptığımız ses yalıtım malzemeleridir.

Açık ve kapalı ofis, sinema salonu, çağrı merkezi, konferans salonu, evde sinema odası, radyo odaları, ses stüdyo kayıt odası, toplantı salonu, cafe restaurant bar, düğün salonları ve daha aklınıza gelebilecek bir çok alanda ahşap ve kumaş kaplama panelleri kullanarak hem yankı izolasyonu hem de akustik tasarım sağlanmış olur. Birçok modele ve özelliğe sahip akustik paneller sayesinde kendi zevkinize uygun projeler üzerinde çalışmak artık çok mümkün. Akustik panel fiyatları da bu projelerde kullanılacak ürünlerin teknik detaylarına göre belirlenir. Akustik ve ses kalitesi sadece müzik alanında duyulan bir ihtiyaç değildir. Bunun yanında çeşitli iş yerlerinde, evlerde, hastanelerde, teknelerde, çeşitli hava ve kara taşıtlarında da gürültü en önemli problem olarak öne çıkıyor. Gürültü problemini engellemek için çeşitli yalıtım ürünleri kullanılıyor. bu ürünler sayesinde ideal ses ortamının sağlanması mümkün oluyor. Ahşap panel, ses izolasyonu ve akustik düzenleme amaçlı kullanılan malzemelerdendir. Akustik Ahşap Panel yankı ve eko gibi ses sorunlarını ortadan kaldırmaktadır. Bu paneller gürültü yansıtan ve soğuran akustik panellerdir. Uygulandıkları ortama akustik düzenleme sağlamakta olan ve sesin nitelikli gelmesini sağlamaktadırlar. Delikli ahşap duvar ve tavan panelleri; kapalı ortamlarda gürültü problemi çözümü için akustik düzenlemeye yardım edip kaliteli ses duyumu sağlayan ahşap panellerdir. Üzerleri delikli ve derzlidir.

Duvarlarda ve tavanlarda kullanılan modelleri vardır. MDF ve Mdf/Lam ahşap paneller kullanılarak üretilmektedir. Delikli duvar panelleri dekoratif görünüm ve en iyi ses emisyonu sağlamaya yönelik çalışmalar doğrultusunda Perfopan mühendisleri tarafından geliştirilmiş panellerdir. Delik grubu panelleri tam delik ve kademeli delik olarak 2 çeşittir. Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen Akustik Ahşap Panel yankı yalıtımında en etkili çözümler üreten materyallerdir, teknik şartnamelere uygun olarak üretimi gerçekleştirilmektedir. Alanınıza en uygun ölçülerde Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen paneller hakkında detaylı bilgi edinmek adına showroomlarını ziyaret edebilir web siteleri üzerinden veya iletişime geçerek akustik mimarları tarafından bilgi edinebilirsiniz. Ses yalıtımında büyük katkı sunan Akustik Ahşap Panel çeşitleri aynı zamanda birçok varyasyonda üretimi gerçekleştirilebilmektedir. Daha dekoratif görünüme sahip olan difüzör paneller ile ilgili bilgi edinmek için Turkish Acoustic i ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum