1000 genç ile maça

Alanya’daki üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin Corendon Alanyaspor’un maçlarında tribünlerde yer alması ve spor bilincinin geliştirilmesi amacıyla Alanya Kaymakamlığı’nda ‘Cumhuriyetimizin 100. yılında 1000 genç ile maça’ projesi imzalandı

1000 genç ile maça
Editör: Haber Merkezi
14 Aralık 2023 - 15:53
Alanya’daki üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin Corendon Alanyaspor'un maçlarında tribünlerde yer alması ve spor bilincinin geliştirilmesi amacıyla Alanya Kaymakamlığı’nda ‘Cumhuriyetimizin 100. yılında 1000 genç ile maça’ projesi imzalandı.

Toplantıya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Enver Vural, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Tevfik Yılmaz ve Şoförler Odası Başkanı Paşa Özkan katıldı.

Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, geçtiğimiz hafta kulübümüzde imzalanan protokolle yeniden başlatılan ‘Alanyasporum Okulumda’ projesinin ardından üniversite öğrencilerinin de takımımızın maçlarına katılımı için ‘Cumhuriyetimizin 100. yılında 1000 genç ile maça’ projesinin de hayata geçirileceğini söyledi. Bu proje ile kentin Alanyaspor’a desteğini artırmayı amaçladıklarını belirten Ürkmezen, “Belediye ve oda başkanlarımız bu projeye büyük destek veriyor. ALKÜ ve Alanya Üniversitesi rektörlerimizin de burada olmasını, üniversite öğrencilerimiz ile Alanyasporumuz arasındaki bağın gelişmesi açısından önemli görüyoruz. Projemiz hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Hasan Çavuşoğlu ise, “Cumhuriyetimizin 100. yılında imzaladığımız bu projeyi çok önemsiyoruz. İnşallah Alanyasporumuz için çok daha iyi çalışmalar yapacağız. Bu birlik ve beraberlik bizi motive ediyor. 2024 Akdeniz Spor Başkenti ödülünü Alanyamıza kazandıran Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibini tebrik ediyorum. Onur ve gurur duyduk.” diye konuştu.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum