Paşa tokadı: 4-1

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Corendon Alanyaspor deplasmanda Kasımpaşa’ya 4-1 mağlup oldu.

Paşa tokadı: 4-1
04 Ocak 2023 - 20:15 - Güncelleme: 04 Ocak 2023 - 20:19

Corendon Alanyaspor deplasmanda Kasımpaşa’ya 4-1 yenildi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelede Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri Ben Ounes, Fall (2) ve Eysseric kaydetti. Corendon Alanyaspor'un tek golünü ise Ahmed Hassan attı. 

YENİLMEZLİK SERİSİ SONA ERDİ

3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren temsilcimiz 21 puanda kaldı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetimindeki ilk galibiyetini alan Kasımpaşa ise ligde 7 maç sonra kazandı. İstanbul ekibi haftayı 18 puanla tamamladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Kasımpaşa karşılaşmanın 11. dakikasında öne geçti. Eysseric'in pasına gelişine vuran Ben Ouannes, topu ağlarla buluşturdu.

32. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Eysseric'in savunma arkasına ara pasına hareketlenen Fall, kaleciyle karşı karşıya durumda top ağlara gönderdi.

Kasımpaşa 67. dakikada durumu 3-0'a getirdi. Eysseric, Selçuk İnan'ı hatırlatan vuruşuyla frikikten ağları havalandırdı.

Kasımpaşa 83. dakikada şık bir gole daha imza attı. Mamadou Fall, müthiş bir hareketle kaleciden sıyrıldı ve topu boş kaleye gönderdi.

Maçın sonucunu belirleyen gol, 90+1'de geldi. Ahmed Hassan, Corendon Alanyaspor adına skoru 4-1'e taşıdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum