Fenerbahçe fırsat transferi için beklemede

Fenerbahçe yönetimi, sarı lacivertli takıma fırsat transferi olmadığı sürece yeni bir takviye yapmayı planlamıyor. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus, kadrosunun şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünüyor.

Fenerbahçe fırsat transferi için beklemede
20 Şubat 2023 - 17:06

Fırsat transferi dışında kadrosuna takviye yapmayı düşünmeyen Fenerbahçe beklemeye geçti. Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda sol bek ve stopere Oosterwolde ile Samet Akaydın'ı transfer eden sarı lacivertliler, Emre Demir'i de Yılport Samsunspor'a kiraladı.

Orta saha ve hücum hattında alternatifinin fazla olduğunu düşünen Fenerbahçe, sakatlık yaşanmaması halinde sezon sonuna kadar mevcut isimlerle yola devam edecek. Öte yandan Luan Peres ve Joao Pedro'nun tamamen iyileşmesi, sarı-lacivertli camiada yüzleri güldürdü.

Sakatlığını atlatan Pedro; Joshua King, Enner Valencia, Michy Batshuayi ile birlikte yeniden forvet rotasyonuna dahil olacak. Ayrıca deneyimli teknik adam Jorge Jesus'un, Peres'in gelmesiyle bazı maçlarda yeniden 3'lü savunmaya dönebileceği belirtiliyor. Bu arada Fenerbahçe yönetimi, takımın önemli isimlerine gelen teklifleri beklenen seviyelerde olmadığı için reddetti.

Jesus'un isteğiyle Ferdi, Zajc, Rossi, Szalai ve Crespo'nun, sezon sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum