Alanya MÜSİAD öğrencilerle buluştu

Alanya MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) üyeleri, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Genç MÜSİAD'ın da katılımıyla Demirtaş İlkokulu öğrencilerine öğle yemeği dağıtma etkinliği gerçekleştirildi.

Alanya MÜSİAD öğrencilerle buluştu
12 Eylül 2023 - 15:37
Alanya MÜSİAD üyeleri, okul bahçesinde kurdukları stantta öğle yemeklerini hazırlayarak öğrencilere dağıttı. Etkinlik öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz ve Alanya MÜSİAD Başkanı Mustafa Durusoy, tüm sınıfları dolaşarak öğretmenlere çiçek takdim etti. Okul yönetimi ve öğrenciler, etkinliğin kendi okullarından düzenlenmesinden memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler. 



Alanya MÜSİAD Başkanı Mustafa Durusoy, yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcını öğrencilerle birlikte öğle yemeği paylaşarak kutlamak istediklerini belirterek, "Eğitim dönemine başladığımız bugünün ilk öğle yemeğini öğrencilerimizle aynı havayı teneffüs ederek paylaşmak istedik" dedi. Ayrıca, sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ve paylaşmanın önemine vurgu yaparak eğitim ve eğitimcilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.




YORUMLAR

  • 0 Yorum