Fotoğraf canlandırma nasıl yapılır?

Fotoğraf canlandırma nedir, nasıl yapılır? Sosyal medyada eski fotoğrafları hareketlendiren Deep Nostalgia programı ile fotoğraflar nasıl canlandırılır? Uygulamayı denemek isteyen kullanıcılar fotoğraf canlandırma programı ile ilgili ayrıntıları araştırıyor.

Fotoğraf canlandırma nasıl yapılır?
05 Mart 2021 - 22:34
İşte fotoğrafları gerçekten hareket ediyormuş hissi uyandıran Deep Nostalgia hakkında merak edilenler.

Deep Nostalgia nedir? Fotoğraf canlandırma uygulaması olarak sosyal medyada son günlerde sıkça araştırılan ve yapılan uygulama kullanıcıların dikkatini çekti. Uygulamayı yeni görenler nasıl ve ne şekilde kullanıldığını merak ediyor. Eski fotoğraflar nasıl hareketlendirilir? İşte fotoğraf canlandırma uygulaması ile ilgili ayrıntılar.

DEEP NOSTALGIA NEDİR?

Sosyal medyada son günlerin en sık kullanılan uygulaması olan Deep Nostalgia fotoğrafları canlandırıyor. Göz, kaç ve ağız hareketlerini seçerek sanki fotoğraf hareket ediyormuş hissi oluşuyor. Uygulama yapay zeka algoritmaları sayesinde video canlandırma yoluyla özellikle eski fotoğrafları hareketli hale getiriyor.

DEEP NOSTALGIA FOTOĞRAF CANLANDIRMA UYGULAMASI NASIL YAPILIR?

Deep Nostalgia, MyHeritage tarafından hazırlanan önceden kaydedilmiş sürücü videolarını kullanıyor. Bu videolar, animasyondaki hareketleri yönlendiriyor ve gerçek insan hareketlerinin dizilerinden oluşuyor.

Bir fotoğrafta birden fazla yüz için işlem yapılabiliyor. MyHeritage Fotoğraf Geliştirici'den geçirilen fotoğraflara uygun en iyi sürücü seçiliyor, sonra her bir yüzü gülümsetip göz kırptıran ve hareket ettiren kısa video animasyonu üretiliyor.

MyHeritage web sitesi üzerinden yükleyeceğiniz fotoğraflardaki yüzleri belirleyerek onlara gerçekçi mimikler ve hareketler katan hizmet, bu fotoğrafları hareketlendirerek canlandırabiliyor. Aynı anda birden fazla yüzü de algılayabilen Deep Nostalgia, ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ancak servisi kullanabilmeniz için üye olmanız gerekiyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum