18. ALANYA ULUSLARARASI CAZ GÜNLERİ 3. GÜNÜNDE DE MUHTEŞEM BİR MÜZİK ZİYAFETİ SUNDU

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 18.’sini düzenlediği Alanya Uluslararası Caz Günleri 3. Gününde Cem Tuncer Quintet ve Denise King – Alain Jean Marie Quartet konserleri ile sürdü. Tarihi Kızılkule’nin muhteşem manzarası eşliğindeki müzik ziyafeti katılımcılardan tam not aldı.

18. ALANYA ULUSLARARASI CAZ GÜNLERİ 3. GÜNÜNDE DE MUHTEŞEM BİR MÜZİK ZİYAFETİ SUNDU
25 Eylül 2023 - 17:24
18. Alanya Uluslararası Caz Günleri tüm hızıyla sürüyor. 21 Eylül’de başlayan Caz Günleri 3. gününde de vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Caz Günleri’nin 3. gününde ilk olarak sahneye Cem Tuncer Quintet çıktı. Ülkemizin en önemli caz sanatçılarından olan ve çıkardığı albümlerle adından söz ettiren Cem Tuncer muhteşem bir konser ile dinleyicileri mest etti. Cazın tüm renklerini tarihi Kızılkule altında yaşayan vatandaşlar, bu güzel konseri ayakta alkışladılar.



Cem Tuncer Quintet’in ardından sahneye Cazın Divası lakabı ile bilinen Denise King ve Alain Jean Marie Quartet çıktı. Sahnedeki pozitif enerjisi mükemmel bir konsere imza atan Denise King’e Fransız Cazının efsane isimlerinden olan Lord unvanı alan Alain Jean Marie, Ferit Odman ve Ozan Musluoğlu eşlik etti. Seyircilerin ayakta takip ettiği mükemmel bir konsere imza atan Denise King ve Alain Jean Marie Quartet; Caz Günleri’nin efsaneleri arasındaki yerini aldı.



Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de konserleri vatandaşlarla birlikte takip etti. Başkan Yücel, sanatçılara çiçek ve Alanya ipek kozasından yapılmış tablo hediye etti. Caz Günleri’nin kapanışını 24 Eylül Pazar günü 20.30’da başlayacak konser ile TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ve Sibel Köse yapacak.
















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum