Alanyaspor Babacar, Moubandje ve Ahmet Çağrı ile sözleşme imzaladı

Alanyaspor santrfor Khouma Babacar, sol bek François Moubandje ve kaleci Ahmet Çağrı Güney’e imza töreni düzenledi.

Alanyaspor Babacar, Moubandje ve Ahmet Çağrı ile sözleşme imzaladı
11 Eylül 2020 - 11:16 - Güncelleme: 11 Eylül 2020 - 11:27
Başkanımız Hasan Çavuşoğlu “Bugün transferde önemli bir gün. Bilindiği üzere daha önce kulübümüze gelen oyuncuları resmi sitemizde yayınlamıştık. Babacar herkesin bildiği daha önce de Türkiye’de bazı kulüplerinde kendisini almak istediği bir oyuncu.
Ben özellikle Babacar’a teşekkür ediyorum, Alanyaspor’u tercih ettiği için. Tabi ki kendisinin de çok talipleri vardı. Olmaması da mümkün değil. Hayırlı uğurlu olsun. Tabi Sassuolo kulübüne de teşekkür ediyorum. Bizi kardeş kulüp olarak adlandırdılar.
Bize her zaman çok yardımcı oldular. Babacar’a da aramıza hoş geldin diyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel bir sezon geçireceğine inanıyoruz” dedi. Başkanımız Çavuşoğlu, François Moubandje hakkında ise “François bilindiği gibi oda Dinamo Zagreb’in oyuncusu. 1 yıl kiralık olarak aldık. Kendi ülkesinin milli takımında da oynuyor. Ona da bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum. İnşallah sol bek mevkiindeki açığımızı giderecektir.

Kendisine de hoş geldin diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Genç kaleci Ahmet Çağrı Güney’yi 2 yıllığına satın alma opsiyonuyla kiraladıklarını aktaran Başkanımız Çavuşoğlu şunları söyledi: “Kaleci Ahmet Çağrı Güney’i Bursaspor’dan kiraladık, 2 yıllık satın alma opsiyonuyla. Ahmet’e de hayırlı uğurlu olsun, hoş geldin diyorum. Oda geleceği parlak bir kaleci. Aynı zaman da milli takım kalecisi. Alanyaspor olarak eksiklerimizi hemen hemen tamamladık diyebiliriz. Bundan sonra 1-2 transfer daha belki olabilir. Ama takımımızın eksik olan bölgelerine transferleri tamamlamış bulunmaktayız. Ligler önümüzdeki hafta başlayacak. Ben buradan hem takımımıza hem de Türkiye’deki kulüplere kazasız belasız bir sezon geçirerek, başarılar diliyorum. Biliyorsunuz pandemi döneminden dolayı sezonun ilk yarısı seyircisiz oynanacak. İnşallah ikinci yarı da taraftarlarımız ile buluşuruz. Onlarda bizden dua ve desteklerini eksik etmesinler. Onlara her zaman minnettarız. Hep beraber yine birlikte çok güzel şeyler yapacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları