Horlama sesi bana huzur veriyor

ABONE OL

Bilinmeyenlerini anlatan oyuncu Defne Kayalar, "Hiç kendi horlama sesine uyandın mı?" sorusuna, "Uyanmadım" yanıtını verdi. Horlama sesinin kendisine huzur verdiğini ifade eden Kayalar, "Horlayan birinin olduğu yerde bir problem yoktur hissiyatı geliyor bana" dedi

Son olarak 'Bir Başkadır'da rol alan 45 yaşındaki oyuncu Defne Kayalar, samimi açıklamalarda bulundu.

İbrahim Selim ile Bu Gece' programına katılan Kayalar, kendisiyle ilgili internet bilgilerinde İzmir’in sıkça geçmesine rağmen İzmir ile hiçbir ilgisinin olmadığını ifade etti.
Defne Kayalar, "İzmirli bir sevgilim bile olmadı. Doğma büyüme Ankaralıyım" sözleriyle güldürdü.

Ünlü oyuncu, "Evlilik aşkı öldürüyor mu?" sorusuna, "Evlilik aşkı öldürmüyor, evliliğin içindeki başka şeyler öldürüyor aşkı. Bir başkası adına varsayımda bulunmak bu örneklerden bir tanesi ve terapinin çok faydası oluyor" şeklinde yanıt verdi.

Linkedin’de neden hesabı olduğunun sorulması üzerine Defne Kayalar, şunları söyledi:

O zaman gelen bir rüzgâra kapılmışımdır herhalde, kullanmıyorum zaten. Bazen 10 küsur yıldır görüşmediğim arkadaşlarım Linkedin üzerinden mesaj atıyor, sonra cevap gelmeyince de mail atıyorlar, 'Sana mesaj attık' diye.

Herhangi bir mecrada sahte hesabı bulunmadığını da itiraf eden Kayalar, "Özellikle Twitter'da sahte hesaba çok ihtiyaç duyuyorum ancak kendi hesabımla kesinlikle karıştırırım diye sahte hesap açmıyorum" dedi.

"Hiç kendi horlama sesine uyandın mı?" sorusuna uyanmadığını ifade eden oyuncu, horlama sesinin kendisine huzur verdiğini de sözlerine ekledi.