Camila Cabello Paparazilere İsyan Etti.

ABONE OL

Kübalı şarkıcı Camilla Cabello, basına yansıyan bikinili fotoğraflarına yapılan eleştirilerin ardından paparazzilere isyan etti. Cabello, "İçine çekmekten karın kaslarım acıdı, nefes alamadım" ifadelerini kullandı

Son yıllarda dış görünüşe olan bakış açısı keskin bir değişim geçirmiş olsa da gösteri dünyasının kadın ünlülerine yönelik bu baskı devam ediyor. Eleştirilere maruz kalan isimler arasında şarkıcı Camila Cabello da yer alıyor.

Son olarak Miami'de denizden çıkarken bikinili fotoğrafları çekilen 25 yaşındaki şarkıcı, fotoğraflarının basında paylaşılması sonrası kiloları nedeniyle eleştiri ve yorumlara maruz kaldı.

Cabello, bu duruma daha fazla dayanamayarak sosyal meyda hesabından rahatsızlığını dile getirdiği uzun bir mesaj yayınladı.

Paylaşımında, plaja her gittiğinden kendisini hazırlıksız ve hassas hissettiğini dile getiren Kübalı şarkıcı, fiziksel görünümü hakkında yapılan eleştirilerin ve sürekli kendisini izleyen magazincilerin hayatını nasıl kabusa çevirdiğini anlattı.

Camila Cabello, Miami sahilinde kendisine küçük gelen bir bikini giydiğini ve nasıl göründüğünü umursamadığını dile getirirken, kendisi hakkında yapılan yorumları gördüğünde üzüldüğünü ifade etti.

Cabello, kendi bedeniyle, kilosuyla, selülitleriyle ya da çatlaklarıyla barışık yaşayan kadınları takip ettiğini vurgulayarak, "Toplumun, 'sağlıklı kadın figürü' hakkındaki düşünceleri  birçok kadın için gerçek değil. Fotoşop uygulamaları, yiyecek kısıtlamaları, aşırı spor, bedeni olduğundan daha farklı gösterecek açılar seçmek hep bir mücadele." dedi.



"KARNIM İÇİNE ÇEKMEKTEN ACIDI"

Camila Cabello, magazincilerin kendisini devamlı takip ettiğini ve bu nedenle plajda göbeğini gizlemek için içine çektiğini belirterek, "Karın kaslarım acıdı, nefes alamadım, nadiren gülümsedim." ifadelerini kullandı.
Şarkıcı, o sırada plajda oynayan çocuklara özendiğini belirtti.

"BASININ BULAMAYACAĞI YERE GİDİYORUM"

Camila Cabello, toplumun kadın bedeniyle ilgili bakış açısının ve görüşlerinin kendisini fazlasıyla etkilediğini belirterek, "Sadece bedensel görüntüye odaklanıp, üstelik ruh sağlığının bundan zarar görmesine neden olup nasıl sağlıktan söz edebilirsiniz, hayattan nasıl zevk alabilirsiniz?" ifadelerini kullandı.

Cabello paylaşımını, "Şimdi basının beni bulamayacağı yere, havuza gideceğim. Ama çalılıkların arasına bile saklanıyorlar ve yoruldum." sözleriyle tamamladı.

DESTEK MESAJLARI VE YORUM YAĞDI

Şarkıcının paylaşımına takipçilerinden çok sayıda destekleyici yorum geldi. Takipçileri, Cabello'nun yaşadıklarından dolayı üzgün olduklarını belirterek, bu konuyu açtığı için ona teşekkür etti.

Bunlardan biri de Matthew McConaughey'in eşi Camila McConaughey'di. McConaughey, şarkıcının paylaşımına "Doğru söylüyorsun." şeklinde yorum yaptı.



"ÇATLAKLARIMIZ VAR"

Dolgun fiziği yüzünden bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından acımasızca eleştirilen Cabello, daha önce de isyan etmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan şarkıcı, "Bizler normal kadınlarız. Kıvrımlarımız, çatlaklarımız ve göbeğimiz var." ifadelerini kullanmıştı.

"BİZLER GERÇEK KADINLARIZ"

Kendi vücuduna minnettar olduğunu da belirten Camila Cabelllo, "Kendi çapımda parkta yürürken hakkımda haberler çıkıyor. Aslına normal bir insan gibi yürüyüş yapıyorum. Bedenimle ilgili endişe duymak, benim yapacağım en son şey. Bizler gerçek kadınlarız." şeklinde konuşmuştu.
 


 

​​​​​​​