VALİ HULUSİ ŞAHİN'DEN ALANYA BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Geçtiğimiz ay itibariyle Antalya Valisi olarak göreve başlayan Vali Hulusi Şahin, Alanya Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Alanya ve belediyenin çalışmaları hakkında Vali Şahin’e bilgiler veren Başkan Yücel, Vali Şahin’e Sultan Alaettin Keykubat heykeli ve çeşitli hediyeler takdim etti.

VALİ HULUSİ ŞAHİN'DEN ALANYA BELEDİYESİ'NE ZİYARET
16 Eylül 2023 - 12:31

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya’nın ilçelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Alanya’ya gelen Vali Şahin, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve kamu kurumlarını ziyaret etti. İlk olarak Alanya Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Şahin’i, Kaymakam Fatih Ürkmezer, Başkan Yücel ve kurum müdürleri kapıda karşıladı. Kaymakam Fatih Ürkmezer, Vali Şahin’e Alanya hakkında genel bilgiler verdi.

BAŞKAN YÜCEL’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Kaymakamlığın ardından Vali Şahin, Alanya Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret eden Vali Şahin, Alanya, Alanya Belediyesi’nin çalışmaları ve kentin sorunları hakkında bilgiler aldı. Başkan Yücel, Vali Şahin’e ziyaretin anısına Sultan Alaettin Keykubad’ın at üstündeki heykeli ve çeşitli hediyeler vererek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Şahin, Alanya Belediyesi anı defterini imzaladı. Vali Şahin ziyaretlerinden ardından Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerinde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel de bu ziyaretlerde Vali Şahin’e eşlik etti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum