SUİT GÜZELLİK MERKEZİ 'Kadın Bakımla Güzeldir'

Kısa süre önce 25metrelik yol eski my shop üzerinde hizmete açılan Suit Güzellik Merkezi, son teknoloji cihaz ve donanımlı uzman kadrosuyla, Alanya'nın en kapsamlı güzellik merkezi olma özelliğini taşıyor. Merkez, açılışa özel, cilt bakımından lazer epilasyona, leke tedavisine kadar tüm işlemleri yüzde 40 indirimle gerçekleştiriyor.

SUİT GÜZELLİK MERKEZİ 'Kadın Bakımla Güzeldir'
02 Ekim 2020 - 16:19


Gürkan Gökbudak(Suit Alanya Güzellik Merkezi Ortağı)  - Yusuf Çoruhlu (Suit Güzellik Merkezleri Sahibi)

Suit Güzellik Merkezleri sahibi Yusuf Çoruhlu markasını haberimizde anlattı.
Suit Güzellik Merkezi olarak markamızın ismi sadece Alanya'da var. Ancak diğer şehirlerimizde farklı isimlerde şubelerimiz bulunuyor. Son teknoloji cihazlarla çalışıyoruz. Kadromuz her biri kendi alanında uzman isimlerden oluşuyor. Eğitimli, yıllarını mesleğe adamış personellerden kurulu bir kadromuz var. Sadece uygulama yapmıyoruz, aynı zamanda MEB onaylı ve sertifikalı eğitimlerle, gençlerimizi de mesleğe kazandırıyoruz.

 Epilasyon, cilt bakımı, kaş kontur, mikro bleding, ipek kirpik, kirpik lifting, medikal cilt bakım, leke tedavisi, selülit tedavisi, zayıflama, çatlak tedavisi başlıca yapmış olduğumuz işlemler. Biz müşteri memnuniyeti ile ses getirmek istiyoruz.  Esas kriterlerimiz sağlık ve hijyen çerçevesinde müşteri memnuniyetidir.
Örneklemek gerekirse, merdiven altında her kişiye aynı kriterlerde lazer atımı yapılıyor. Biz akıllı bir cihazla lazer epilasyon yapıyoruz. Kıl kökü ve yapısı, ten rengi ve yapısı önemli detaylardır. Müşterimizin bilgilerini cihazımıza yüklüyoruz ve özelliklerine göre atımlar yapıyoruz. Kısacası her cihazla, her işlemi, herkese yapamazsınız.

Biz ağrısız, acısız, direk kılı kökünden bitiriyoruz. 8 seansta, yüzde 90 sonuç
Kişiye özel dosya açıyoruz. Yapılan hizmetin başlangıç tarihi itibariyle her uygulamada, seansta yapılanlar ve alınan sonuçlar yazılıyor. İş takibi çok önemli, sistemsel takipler yapıyoruz.

Açılışa özel, her uygulama için yüzde 40 indirimle çalışıyoruz. Müşterimiz mesela 6 seanslık bir işlem için geliyor. Her seansta, o günkü maddi durumuna göre seansın ücretini verip gidebiliyor.

Suit Güzellik Merkezi'ni, Alanya şubemizin ortağı Gürkan Kökbudak ile birlikte hizmete açtık. Alanya'da tek ve en iyi güzellik merkezi olma hedefindeyiz. Sonuç ve memnuniyet odaklı çalışıyoruz. Alanya'da yaşayan her kesimi Suit Güzellik Merkezimize bekliyoruz. 

Asu-Yusuf Çoruhlu

 

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum