MHP İLÇE BAŞKANI VE YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN YÜCEL'E ZİYARET

9 Eylül tarihinde yapılan MHP Alanya İlçe Kongresi’nde güven tazeleyen İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

MHP İLÇE BAŞKANI VE YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN YÜCEL'E ZİYARET
22 Eylül 2023 - 11:59
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ilçe kongresinin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.



SÜNBÜL: “DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ”
Ziyarette ilk sözü alan MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, her zaman Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in arkasında olduklarını belirterek şöyle konuştu; “Yaklaşan Mart ayı seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde ekip olarak yine beraber çalışacağız. Biz her zaman Belediye Başkanımızın arkasındayız. Sosyal medyada yazılan çizilenlere itibar etmiyoruz. Dün olduğu gibi bugün de Belediye Başkanımızın arkasındayız.”



YÜCEL: “MEMLEKETİMİZE VE PARTİMİZE HİZMET ETMEKTEN SON DERECE MEMNUNUM”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, misafirlerine tek tek hoş geldiniz derken şunları söyledi; “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Herkese hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. 2014 yılından bu yana Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir mensubu olarak gururla, şerefle çalışıyoruz. Ben de memleketimize ve partimize hizmet etmekten son derece memnunum. İyi ki de bu çatı altında hizmet ediyoruz.



İnsanlara faydalı olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet etmiş, oy veren, yönetim kurulunda görev almış arkadaşlarımıza sizlerin önünde bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ve sizlere de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Ziyaretin ardından MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e hediye takdim ederken yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum