Alanya TSKG Vakfı'Ftk başkanlığına Köse'den ziyaret

Alanya Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Ftk AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Köse'yi ağırladı.

Alanya TSKG Vakfı'Ftk başkanlığına Köse'den ziyaret
11 Mayıs 2023 - 18:38
AK Parti Antalya Milletvekili, milletvekili adayı, partinin MYKY Üyesi Mustafa Köse, Alanya Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme (TSKG) Vakfı Ftk Başkanı Refik Özdemir'i ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette Köse’ye AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Alanya TSKG Vakfı ftk Başkanı Refik Özdemir ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Köse, ardından onlarla bir araya geldi. Vakıf ftk Başkanı Refik Özdemir, Köse'ye “Ankara'daki TSKG Vakfı’nın sahibi olduğu ASELSAN, HAVELSAN, TUSAŞ, iş birliği ile ROKETSAN savunma sanayi şirketlerimizden Türk havacılık ve uzay sanayimizin üretmiş olduğu milli muharip uçağımız Hürjet, Atak 2 ve Kaan uçaklarımızın tanıtımına ve gösteri programına katıldım. Muhteşemdi, anlatmak yetmez. Orada olmak gerekir” dedi.



“TÜRK ORDUSUNU TÜM DÜNYA GÖRDÜ”
Mustafa Köse de, “TSK ile gurur duyuyorum. Gerçekten Türk ordusunun nasıl olduğunu tüm dünya gördü. Kaan uçağımız gerçekten muhteşem. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, TSK’nın ve ordumuzun her zaman destekçisidir. TSKG Vakfı ftk Başkanı olarak size ve yönetim kurulunuza başarılar dilerim. Ben de bir arkadaşınız olarak her zaman yanınızdayım” diye konuştu. Ziyaret sonunda Özdemir tarafından Köse’ye hediye takdim edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.






YORUMLAR

  • 0 Yorum