Altıncı buluşmanın ardından liderlerden mesajlar: 'Hep birlikte güzel yarınlara'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan oluşan 6’lı masa, Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde 6’ncı kez bir araya geldi.

Altıncı buluşmanın ardından liderlerden mesajlar: 'Hep birlikte güzel yarınlara'
22 Ağustos 2022 - 10:26
Altı muhalefet partisinin lideri, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğindeki 6. toplantının ardından sosyal medya hesaplarından toplantıya dair paylaşımlarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve altıncı kez bir araya geldi.
Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının ardından liderler sosyal medya hesaplarında paylaşımlarda bulundu.
Karamollaoğlu Twitter paylaşımında "İlk günden bugüne, her geçen gün umudu birlikte büyüttüğümüz, hep birlikte ve kararlı bir şekilde yol aldığımız değerli Genel Başkanlara çok teşekkür ediyorum. Şimdi; ülkemizin daha güçlü, daha adil ve daha yaşanabilir olması için #HepBirlikteGüzelYarınlara" ifadelerine yer verdi.
6'lı masanın altıncı kez bir araya geldiği bu toplantı aynı zaman da ilk turun son toplantısı olarak dikkat çekiyor. Bu nedenle 14.00'te başlayan bu toplantıda bundan sonraki görüşme turlarının formatının ele alınması bekleniyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum