Prostat Ameliyatı Sonrası İktidarsızlık Ve Mutluluk Çubuğu Çözümü

Prostat ameliyatı sonucunda birtakım sorunlar meydana gelmeye başlar. Bu sorunlar genellikle erkeklerin cinsel hayatında yaşanan sorunlar olmaktadır.

Prostat Ameliyatı Sonrası İktidarsızlık Ve Mutluluk Çubuğu Çözümü
03 Nisan 2022 - 16:18
Bu sorunları ortadan kaldırmak için pek çok farklı yöntem bulunmaktadır. prostat ameliyatı sonrası iktidarsızlık en çok karşılaşılan sorun olmaktadır.
 
 Bunun sebebi ise kişiden kişiye bağlı olarak değişiklik göstermektedir. En doğru işlem uygulanır ise iktidarsızlık sorununu ortadan kaldırmak mümkün hale gelir. Özellikle son yıllar da gerek prostat ameliyatlardan kaynaklı gerek ise diğer sebeplere bağlı olarak iktidarsızlık sorunu çok fazla ön plana çıkmaktadır. İktidarsızlık sorunun beraberinde sertleşmeme sorunu da kendini göstermeye başlamıştır. Yapılan pek çok araştırma sonucu mutluluk çubuğunun bu gibi konular üzerinde olumlu etki yarattığı ortaya çıkmıştır. Uzman hekimler tarafından yapılan bu ameliyat sayesinde gerek iktidarsızlık gerek ise sertleşmeme sorunu ortadan kalkar.
 
 Mutluluk Çubuğu Nedir?
 
 Mutluluk çubuğunun ne olduğu ve nasıl yapıldığı en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Özellikle prostat ameliyatı sonrası oluşan iktidarsızlık sorununu ortadan kaldırmak isteyen kişiler merak etmektedir. En kalıcı şekilde çözüm bulmak isteyen kişiler genel itibari ile bu yöntemi tercih etmektedir.
 
 Penis ve karın boşluğuna yerleştirilen protezler ile işlem yapılmaktadır. Geçici olarak iktidar kazandıran krem ya da ilaçlar belirli bir süre sonra etkisini kaybeder. Kalıcı olarak çözüm arayan kişilerin bu yöntemlerden ziyade mutluluk çubuğu işlemini tercih etmesi daha faydalı olacaktır. Kısa sürede gerçekleşen bu işlem çok uzun süreli bir kalıcılık ortaya çıkarır. Penis içerisine yerleştirilen protezler ile sertleşme tam anlamı ile gerçekleşir.
 
 Mutluluk Çubuğu Nasıl Takılır?
 
 Penis içerisinde bulunan yerlere tüpler yerleştirilir. Genellikle 2 adet tüp yerleştirilir. Bu tüpler şişirilebilir şekilde olduğu için cinsel ilişki esnasında kolay bir şekilde şişirilir. Protezler ise penisin skrotum ve alt kısmına yerleştirilir. Sertleşme ve iktidarsızlık sorunu ile karşı karşıya kalan kişiler bu şekilde ilişki esnasında tüpleri şişirebilir ve penisin sertleşmesini sağlayabilirsiniz. Son zamanlar da en çok tercih edilen işlemlerden biri olmaktadır. Doğru bir şekilde yapılır ise ağrı durumu da çok kısa bir süre içerisinde ortadan kalkar.
 
 Yaklaşık olarak 35 ila 60 dakika arasında sürmektedir. İşlem esnasında lokal anestezi kullanılır. Böylece ağrı hissedilmez. Fakat işlem sonrası çok kısa bir süreliğine ağrı hissedilebilir. 1 hafta kadar çok dikkat etmek gerekir. Tüpler penis içerisine tam olarak yerleştikten sonra iyileşme süreci başlayacaktır. Uzman hekimler tercih edilir ise herhangi bir sorun çıkması söz konusu olmaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum