Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi başladı

Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi Ankara'da başladı. Türkiye Satranç Federasyonu ve Türkiye İş Bankası'nın birlikteliği ile hayata geçirilen Süper Lig 10 gün boyunca sürecek.

Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi başladı
16 Ağustos 2022 - 18:36

Dünya'nın ve Türkiye'nin usta satranç sporcuları Ankara'da Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nde bir araya geliyor. 16-27 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da bir otelde düzenlenecek olan yarışmada 13 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Tüm dünyadan ve Türkiye'den usta sporcuların yer aldığı mücadele çerçevesinde bu yıl, GM (büyük usta) Mustafa Yılmaz, GM Emre Can, GM Vahap Şanal, GM Mert Yılmazyerli, GM Burak Fırat, GM Kıvanç Haznedaroğlu, GM Cemil Can Marandi, GM Dragan Solak, İM (uluslararası usta) Ekaterina Atalık, WGM (kadın büyük usta) Kübra Öztürk, son olimpiyat şampiyonu Özbekistan Milli Takımı birinci masa oyuncusu GM Nodirbek Abdussattorov gibi usta isimlerde lig içerisinde hamlelerini yapacak.
Yenimahalle Kaymakamı Türker Çağatay Halim, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Etkinlikleri Dairesi Başkanı Hakan Bebek Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nin açılış programına katılarak sporculara destek verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum