Papaz, istediği kol saatini almayan cemaati azarladı: 'Paranız nasıl yetmez?'

ABD'nin Missouri eyaletine bağlı Kansas City'de bir papaz, vaaz esnasında kendisine istediği kol saatini almayan cemaati azarladı.

Papaz, istediği kol saatini almayan cemaati azarladı: 'Paranız nasıl yetmez?'
18 Ağustos 2022 - 16:41
ABD'nin Missouri eyaletine bağlı Kansas City'de bir papazın, cemaati istediği kol saatini almadıkları için azarladığı videosu sosyal medyada gündem oldu.
Kansas City'de yaşayan papaz Carlton Funderburke, yayılan videoya göre 'Tanrı'nın çobanlarını yüceltmek' konulu vaazında, bir yıl önce istediği Movado marka saati almadıkları gerekçesiyle cemaate öfkelendi.
'McDonald's'a harcadığınız paraya değmiyor muyum?'
Funderburke, "Bakın, beni yücelttiğiniz için hâlâ fakir, meteliksiz ve bezgin durumda olduğunuzu biliyorum. McDonald's'a, Red Lobster'a harcadığınız paraya değmiyor muyum? St. Johns'tan aldığınız trikolara değmiyor muyum? Paranız nasıl yetmez?" ifadelerini kullandı.
'Bakın hala elim boş'
Papaz, "Bana bir Movado saat alabilirsiniz ve hepiniz biliyorsunuz ki geçen yıl bir tane istemiştim. Şimdi ağustos ayındayız, bakın hala elim boş. Hiçbiriniz tek söz söylemediniz, bırakın kapıyı kapatayım da kıymete değmeyen oğullarım ve kızlarımla konuşayım" dedi.
TikTok platformunda yayılan videonun ardından Papaz Funderburke, salı günü kilisenin YouTube kanalından resmi açıklama yaparak özür diledi.
Sözlerinin bağlamından koparıldığını savunan Funderburke, "Sözlerimin neden olduğu acıyı ve ıstırabı açıklamaya hiçbir bağlam yeterli olmayacak" diye konuştu.
Papaz, "Sorumlu olduğum kişilerle konuştum ve onların düzeltmelerini ve talimatlarını aldım. Ayrıca bana sevgilerini ve desteklerini sunan kilisemizden de özel olarak özür diledim" bilgisi paylaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum