Bahçeli: Devletin yetişemediği ne var ki 'Ahbapçılar', 'Babalacılar' kanat çırpmaktadır?

Bahçeli, "Devletin yetişemediği ne var ki 'Ahbapçılar', 'Babalacılar' kanat çırpmaktadır?" dedi.

Bahçeli: Devletin yetişemediği ne var ki 'Ahbapçılar', 'Babalacılar' kanat çırpmaktadır?
14 Şubat 2023 - 11:48
MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:
Sarsıldık ama düşmeyeceğiz, binalar üzerimize çöktü ama Türkiye'nin tökezlemediğini göstereceğiz.
Feryadımızdan siyasi rant aşırmak için çırpınan, utanmazlara her dönemde şahitlik ettik. İnsanlar imdat çağrısı yaparken, kazanç ve çıkar çetelesi tutan vicdan fukarasını gördük.
134 kişinin sorumlu olduğu ortaya çıktı 3'ü tutuklandı. Karşımızdaki tablo kahredici boyutlarda. Bazı bilim insanları oldukça geniş alanda diyor. Bazı bilim insanları bu ikiz depremlerin 500 atom bombası gücüne denk düştüğünü ileri sürmüştür.
Cumhurbaşkanımız deprem illerinde vatandaşla buluştu. Ben de kurtarma çalışmalarını meşgul etmemek için ve cumhurbaşkanımızın deprem bölgesinde olmasından dolayı, gelişmeleri an be an Ankara'da takip ettim, başkaları gibi şov peşinde değiliz.
MHP nerede diye soranları ciddiye alacak değilim ama biz her yerdeyiz, kimse var mı diye soran dillerdeyiz, ailesini kaybetmiş mazlumların yanında duran, kararlı yürekleriz. Devlet nerede diyenlere bir çift sözüm var, devlet baktığınız ve bastığınız her yerde hakimdir. Hassas günlerde ağır konuşmuyorum ama devlet yoktur diyen karakter yoksunları, iç işgal cephesinde konuşlanmış işbirlikçi sefillerdir.
Umudunu iktidarın yıpranmasına bağlayan izansızlar iş başında, tribüne oynayan asalaklar, hepsi ortalığa üşüşmüştür.
Felaketin derecesi büyük, ister istemez arama çalışmaların eksikler oldu. dünyada nerede olursa olsun bu felaketle başa çıkmak kolay değildir. Devletin hakkını vermek lazım. 'O gelmedi ben geldim' tartışması deprem kadar yıkıcıdır. Sürüde koyunu olmayan çobanla uğraşır, hastaneye yolu düşmeyen doktorlar uğraşır. o uğraşanlarla da biz uğraşırız. Devlet nerede diyenler kulağını açsın dinlesin, devlet, asayişi temin eden kahramandır, arama kurtarma yapan askerdir, gönüllü insanlardır, devlet yağmacıyı yakalayan polistir. Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisiyle yardım toplanması, bu kapsamda paralel bir hat kurulması devletin inandırıcılığını gölgelemektir. Hatay'ın Antalya ilçesinde baraj patladı diyenler afet bölgesinde neyin peşinde? Devletin yetişemediği ne var ki 'Ahbapçılar', 'Babalacılar' kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazım.
Biz iman sahibiyiz, her şeyin Allah'tan geldiğine inanırız. Deprem alanında tekbir getirenlere tepki gösterenler bunu anlayamaz.
Charlie Hebdo dergisi ile CHP'nin başındaki zat arasında fark var mıdır?
Yağma ve talan yapan namussuzların vatandaşlıktan çıkartılması, şayet yağmacılar sığınmacıysa hemen ülkelerine gönderilmeleri değerlendirilmelidir.
Üniversitelerin 3 ay uzaktan eğitimine sıcak bakıyoruz. Türkiye yıkılmışken uzaktan eğitime koro halinde karşı çıkanlar sorumsuz ve hastalıklı ruhlardır. Hayatta kalmakla online eğitim arasında bir tercih yapmak gerekirse bu ağız birliği etmiş zevat acaba nerede duracak?

YORUMLAR

  • 0 Yorum