Tiny House

ABONE OL

Tiny house minimalist tasarımı ve teknolojik donanımı ile uzun yıllar sizinle olacak. Doğa ile iç içe yaşamak ve konforu elden bırakamayanlar için alternatif düzenleme imkanı.

Yüzlerce yıl doğayla iç içe yaşamış insanoğlunun bir anda betona boğulması, trafik ve kirli havayla gitgide depresyona girmesi elbette şaşırtıcı bir sonuç değil, şaşırtıcı olan tek şey çözümün kolaylığı! Snail Tiny House sizlere huzurun ve doğanın ön planda olduğu, minimalist ve modern bir yaşam tecrübesi sunuyor. Düşük etkili olmanın yanı sıra, Tiny House tamamen esneklik ve özgürlükle ilgilidir. Bazıları için bu, bir ipoteğe güvenmek zorunda kalmadan küçük bir şey satın alarak dengeli bir yaşam sürme özgürlüğüdür. Diğerleri için, mevcut bir evin boyutunu, işlevini ve yerini değiştirebilme esnekliğidir. 

Minik ev hareketi, yalnızca mimari yeniliği nedeniyle değil, aynı zamanda içerdiği yaşam tarzı, felsefe ve kapris nedeniyle de çevrimiçi zafere ulaştı. Bununla birlikte, küçük ev topluluğu en belirgin şekilde minimalist ve sürdürülebilir yaşam tarzlarıyla örtüşüyor, belki de bu yüzden kendi başlarına bir sosyal hareket haline geldiler. Tüm dünyada Tiny House olarak adlandırılan bu küçük evlerde, geleneksel bir evden beklediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Genelde 10 ila 30 metrekare arasında değişen bu tekerlekli araçların en büyük özelliği tabii ki mobil olmaları. Bu sayede artık tek bir yere bağlı kalmadan, önümüzdeki seneyi gözünüze kestirdiğiniz şirin bir beldede, hem de kendi evinizde geçirmek bir hayal değil. 

Tekerleksiz olan sabit küçük evler ise, imar mevzuatına göre yapı statüsünde oldukları için, inşaat ruhsatına tabidir. Bu sebeple daha en baştan, tekerleksiz küçük evinizin nerede olacağına yönelik kararınızı vermeniz çok önemlidir. Eviniz küçük olduğu için minimalizme uygun dekorasyon yapmak doğru bir tercih olacak. Ayrıca multifonksiyonel mobilyalar tercih etmek, dekorasyonda seçeceğiniz aksesuarları etkili kullanmak ve yaratıcı depolama alanları yaratmak da Tiny House akımının olmazsa olmazlarından. Evinize alacağınız bir orta sehpayı aynı zamanda etrafına minderler koyarak bir yemek masasına dönüştürebilirsiniz. Hatta bu sehpayı aynı zamanda çalışma masası olarak bile kullanabilirsiniz.