İDEM

ABONE OL

İDEM

Geçmişi 2008 yılına dayanan, 7 yıllık araştırma süreci sonunda, biriken tecrübelerin teknolojiye aktarılmasını,  ülke menfaatleri ve milletimizin bekasını amaç edinmiş bir düşünceyle; hem yazılımın hem de donanımın milli olması hedefiyle 2015 yılında projemiz başlamıştır.

2017 yılında İdem teknoloji ile Hacettepe Üniversitesi bünyesinde AR-GE çalışmalarına devam edip yer altı alan görüntüleme cihazı üretime başlamıştır. Bu yolda edindiğimiz bilgi ve birikimlerin başta ülkemizin çok değerli kültürel yapısının ve madenlerimizin  değerlendirilmesinde, belediye alt yapılarının ortaya çıkarılmasında, inşaat etüt çalışmalarında, su yataklarının bulunmasında ve daha birçok alanda kullanılması amacıyla yola çıkılmıştır.

Yazılım donanım ve teknoloji olarak yerli üretim ilkesini benimseyerek hizmet vermektedir. İdem teknoloji profesyonel kadrosu ve artan deneyimi ile teknolojik gereksinimlere yenilikçi ürünler ile cevap vermektedir.

2016-2018 yılları arası 7 bölge 35 il ve 5 ülkede 700 ün üzerinde test çalışmaları ile doğruluğu kanıtlanmıştır. İki yılı aşan AR-GE çalışmaları Türk mühendisinin neler yapacağını gözler önüne koymuştur. Gayemiz hayali nasıl gerçeğe dönüştürürüz düşüncesidir

http://www.idem.com.tr/