Hem Virüslerden Hem de Yüz Tanıma Sistemlerinden Koruyan Maske

ABONE OL

Blanc kullancıyı hem salgından hem de gizliliği tehdit eden izleme sistemlerinden koruyan stil sahibi bir maske.

Gerçekten çok tuhaf bir çağda yaşıyoruz. Bir yandan insanlığın yapay zeka destekli bilimin ışığında ölümsüzlüğü keşfetmeye yakın durduğu söyleniyor. 
Diğer yandan ise iklim değişikliği, salgın ve diğer felaketlerle yaşamlarımız adeta pamuk ipliğine bağlı görünüyor. Fiziksel açıdan zarar görmesek bile hiç susmayan “güvende değilim” duygusu; 1984 romanının içine giriyormuşuz gibi hissettiren kontrollü ve kısıtlı yaşamlarımız manevi bir çöküşün sinyallerini veriyor.



Her şey bedenimizi, ruhumuzu, özgürlüğümüzü, gizliliğimizi ve verilerimizin güvenliğini tehdit ediyor. Peki kendimizi tüm bu tehlikelerin hepsinden aynı anda nasıl koruyacağız? Çok işlevli teknolojik maske Blanc, büyük oranda bu soruya cevap verebilen bir tasarım olarak dikkat çekiyor. ABD’li girişim Blanc Inc. tarafından yaratılan bu maske, bir seri girişimci ikilisinin liderliğinde hazılanmış. Liderlik ettikleri ekip ürün tasarımcıları, mühendisler, bilim insanları ve pazarlama uzmanlarından oluşuyor.


Opak, değiştirilebilir ön panellerinin arkasında kimliğinizi gizli tutuyor. Maskenin desenlerini kıyafetinize ya da modunuza göre anında ayarlayabiliyorsunuz. Gözlerinizi, burnunuzu, ağzınızı ve gizliliğinizi dış dünyadan koruyor. Modüler tasarımı, kendi Blanc’ınızı ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmenize ve kişiliğinizi dünyaya ifade etmenize olanak tanıyor. Dış dünyaya renkli bir vizörden bakarken bir yandan da özel olarak tasarlanmış hava kanallarından rahatça nefes alabiliyorsunuz.


Numaralı gözlük takanlar için vizör ayarı

Soluduğunuz hava, maskenin tabanında bulunan çıkışlardan geçerek dışarı atılıyor. Böylece vizörünüz buğulanmıyor. Hatta Blanc, numaralı gözlük kullananlar için benzersiz bir düzeltici vizör sistemine sahip. Böylece maskeyi gözlüksüzken de etkili bir şekilde takabiliyorsunuz… Yine de kendi gözlüğünüzü takmak isterseniz, maskenin iç kısmında kendi gözlüklerinizi takmanız için yeterli alan bırakılmış. Ayrıca Bluetooth kulaklıklar ve ses modülasyon cihazları gibi ek cihazları da kullanmak isteyenler için buna izin veren modüler bir tasarım. Geniş bir kafa bandı kullanıcının başının arkasına dolanıyor ve maskeyi saatlerce herhangi bir yorgunluk hissetmeden takabilmeyi mümkün kılıyor.