Fatih Karagümrük - Aytemiz Alanyaspor: 2-0

ABONE OL

Süper Lig'in 27. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşmayı ev sahibi takım 2-0 kazandı

Süper Lig'in 27. haftasında Fatih Karagümrük Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Akdeniz ekibi Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ev sahibi ekip Karagümrük'ün 2. yarıda bulduğu 2 gol ile sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 

İstanbul temsilcisinin gollerini 50. dakikada Ndao ve 88. dakikada Borini kaydetti. Karagümrük puanını 40'a çıkartırken evine eli boş dönen Alanyaspor 42 puanda kaldı. 

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Tayfur, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Umut, Berkan, Salih, Efecan, Davidson, Mustafa

MAÇTAN DAKİKALAR

30. dakikada Balkovec soldan ortasını yaptı. Kaleci Marafona, uygun durumdaki Sobiech'ten önce topu kontrol ederek tehlikeyi önledi.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 biterken goller ikinci yarıda geldi. Fatih Karagümrük 50. dakikada Alassane Ndao'nun golüyle skoru 1-0'a getirdi. Maçta dakikalar 88'i gösterdiğinde ise Karagümrük'ün İtalyan oyuncusu sahneye çıktı. Fabio Borini'nin yakın mesafeden sert şutu golle sonuçlandı ve skor 2-0'a geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fatih Karagümrük evinde Aytemiz Alanyaspor engelini 2-0'lık sonuçla geçti.

Bu sonucun ardından üst üste aldığı iki yenilgiden sonra galibiyetle tanışan Fatih Karagümrük sıralamadaki puanını 40'a yükseltti.

Aytemiz Alanyaspor'un düşüşü durmuyor

Aytemiz Alanyaspor bu yenilgiyle 42 puanda kalırken Akdeniz ekibi galibiyet hasretini de üç maça çıkardı. Son üç maçtan yalnızca 1 puan çıkarabilen Çağdaş Atan'ın ekibi bu üç maçta da rakip kaleye gol atamadı.