Burçlar sinirlenince ne yapar?

ABONE OL

Burçların aşkta ve eğlencede neler yaptığını biliyorsunuz. Peki, sinirlendiklerinde neler yaptığını biliyor musunuz?

Bazı burçlar çileden çıkarken bazıları ise çelik gibi sinirleri ile sakin kalabiliyor. Sizin burcunuzun sinirlendiğinizde ne tepki verdiğini öğrenmek ister misiniz?

Koç burcu: Koç burcu sinirlendiği zaman kabalaşır ve kontrolü kaybeder. Sinirli bir Koç, tanınmaz hale gelebilir.

Boğa burcu: Boğalar çelik gibi sinirlere sahiptir. Değer verdikleri şeyi kaybetmek, acıkmak ve üzerine fazla gidilmesi onları sinirlendirir.

İkizler burcu: Sinirlendiklerinde kendilerini kaybeder, sürekli konuşup sağa sola yürürler. Kimseyi de dinlemezler.

Yengeç burcu: Yengeçler sinirlendiklerinde içe kapanırlar, ses bile çıkarmazlar.

Aslan burcu: Sinirlendiklerinde karşısındakini acımasızca eleştirir, onu kırmaktan hiç mi hiç çekinmez.

Başak burcu: Başaklar sinirlendiklerinde çekmeceleri karıştırmaya başlar, eşyaları sağa sola fırlatıp çekilmez biri haline gelirler.

Terazi burcu: teraziler sinirlendiği zaman olayı anlamaya ve sorunun kaynağını çözmeye başlar. Eğer tüm çabalarına rağmen olayı çözemiyorsa ortamı terke er.

Akrep burcu: Akrep burcu sinirlendiği zaman durdurulamaz ve susturulamaz. Olayın üstünden zaman geçse de öfkesi geçmez, aynı anı tekrar yaşar.

Yay burcu: Yay burcu insanları sinirlendiklerinde olayı abartır da abartırlar. Sürekli konuşur ve bundan vazgeçmezler.

Oğlak burcu: Oğlak burcunu sinirlendirmek kolay değildir. Eğer sinirlenmişse sakince ağır laf eder ve ortamı terk eder. Uzun bir süre tekrar konuşmazlar.

Kova burcu: Kova burcu sinirlendiği zaman araya mesafe koyar. Siniri çok ileri seviyedeyse tehdit edebilir, kontrolsüz davranışlar sergileyebilir.

Balık burcu: Balık burcu sinirlendiğinde ortamı terke der ve içine kapanır. Onları en çok üzen şey ise sırlarının açığa çıkmasıdır.