Antalya'nın Alanya - Gazipaşa açıklarında 5.2'lik deprem

ABONE OL

Yerin 90 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem sonrası, Antalya Valisi Ersin Yazıcı herhangi bir olumsuz ihbar almadıklarını açıkladı. AFAD, yaşanan depremin büyüklüğünü 5.2 olarak duyurdu.

Yerin 90 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem sonrası, Antalya Valisi Ersin Yazıcı herhangi bir olumsuz ihbar almadıklarını açıkladı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İlimiz Gazipaşa açıklarında saat 15.44'de meydana gelen 5.2 şiddetindeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gelen ilk bilgilere göre olumsuz bir durum yoktur" dedi.

AFAD, yaşanan depremin büyüklüğünü 5.2 olarak duyurdu.
Sarsıntının 5.2 büyüklüğünde olduğunu aktaran AFAD'a göre, depremin merkez üssü Gazipaşa ilçesinin 38 kilometre açığı. AFAD verilerine göre, depremin derinliği ise 77 kilometre.

MUHİTTİN BÖCEK: EKİPLERİMİZ TEYAKKUZDA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Göcek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Antalya açıklarında meydana gelen depremde can ve mal kaybı konusunda hiçbir ihbar gelmediğini belirtiyor, tüm ekiplerimizin teyakkuzda olduğu bilgisiyle hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yaptığı açıklamada yaşanan deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbarın olmadığını duyurdu.