Alanyaspor yeni transferleri için imza töreni düzenledi

ABONE OL

Corendon Alanyaspor, Pione Sisto ile 2, Nuno Lima ve Sergio Cordova ile 4'er yıllık sözleşme imzaladı.

Corendon Alanyaspor Kulübü, son 3 transferi için bugün kulüp tesislerinde imza töreni düzenledi. İlk olarak Pione Sisto için imza mamasına oturan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Sisto Danimarka liginden geldi. Kendisi 10 numara ve sol kanat pozisyonunda da oynayabiliyor. Yetenekli ve daha önce takip ettiğimiz bir oyuncu. Hem Corendon Alanyaspor’umuza, hem de Sisto için hayırlı olsun. Aramıza hoş geldin. İnşallah Corendon Alanyaspor’umuza katkı sağlayacaktır.” dedi.

Pione Sisto ise, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir şehre geldim. Taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Transferim kesinleştikten sonra taraftarlardan mesajlar gelmeye başladı. Onların ilgisi için de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra Luno Lima için düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Lima, scout ekibimizin izlediği bir oyuncuydu. Hem kulübümüze faydalı olacağına, hem de ileriye dönük kariyer yapacağına inanıyorum. Corendon Alanyaspor’umuza ve kendisine hayırlı olsun.” dedi.

Nuno Lima ise, “Öncelikle bu fırsattan dolayı başkanımıza ve kulübe çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu kariyerimde çok büyük bir adım. Kulübe katkıda bulunmak istiyorum. Çok sıkı çalışacağım.” diye konuştu.

Son olarak Sergio Cordova için düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Cordova gerçekten önemli bir futbolcu. Kendisinin de hedefleri var. Bu hedeflere ulaşacak bir performans sergileyeceğine inanıyoruz.” dedi.

Sergio Cordova ise, “Kulübe gelmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Hep birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. Kariyerimde zirve yapabileceğime inandığım bir geldiğimi düşünüyorum. Türkiye liginde daha önce oynayan takım arkadaşlarıma sorduğumda iyi bir lig olduğunu söylediler. Gözlemlerim de bu şekilde. İyi bir lige geldiğimi düşünüyorum.” diye konuştu.