Ak Parti'de Güvenç dönemi

ABONE OL

Ak Parti'de Güvenç dönemi

İlçe Başkanı Mustafa Toklu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla atamayı duyururken, "Genel merkezimizin takdiri ile Kadın Kolları Başkanlığına atanan Gülay Güvenç hanımefendiyi tebrik eder, bugüne kadar Kadın Kolları Başkan vekilliğini layıkıyla yerine getiren Müge Öztekin başkanımıza teşekkür ederim. ‪İlçemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı olan Gülay Güveç, "Genel merkez ve Antalya kadın kollarımızın istişare ve ortak görüşleri neticesinde Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevi şahsıma verilmiştir. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı sayın Lütfiye Selma Çam vekilimize, Antalya İl Kadın Kolları Başkanımız sayın Tülay Beşkonak Özçay başkanıma, Alanya İlçe Başkanım sayın Mustafa Toklu'ya teşekkür ederim.

Ayrıca bu zamana kadar görevini layıkıyla yerine getiren dava arkadaşım, Başkan Vekilimiz sayın Müge Öztekin'e teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, partimizin çizdiği istikamette dava arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya, tevazu, samimiyet ve gayret içinde inandığımız yolda yürüyeceğiz. Alanya'daki bütün kadınlarımızın kalbine dokunmaya, yanında olmaya çalışacağız. Şahsımı arayarak, mesaj atarak, sosyal medya aracılığı ile iyi dilek ve temennilerde bulunan siyasi büyüklerimize, değerli dava ve yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" dedi.