ADD'nin Düzenlediği Konsere Yoğun İlgi

ABONE OL

ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) kuruluşunun 33. Ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 103. Yıldönümü 'nün düzenlendiği konser ile kutlandı.

16 Mayıs saat 20:00’da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda düzenlenen organizasyona ADD Alanya Şubesi Başkanı Zuhal Sirkeli, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Serkan Salvur, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Birimi Sorumlusu Barış Arslan, ADD Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve davetlileri katıldı. Konserde başta şehitlerimiz için saygı duruşu yapılırken ardından İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını yapan Zuhal Sirkeli, ‘‘19 Mayıs tarihinin bir uyanış olduğunu ve yeniden doğuş anlamına geldiğini söyledi’’ ardından şöyle cümlelerine devam etti, ‘‘Bizim görevimiz Atatürk'ün yolunda ilerlemek ve bu yolda gençler yetiştirmek gerekiyor ADD'ye sahip çıkın" dedi.



Konuşmasının ardından ADD’nin halk müziği korosunun seslendirdiği birbirinden güzel türküler halk eşliğinde söylendi. Konserde ayrıca Mehmet Acar sahne alıp türküler seslendirdi. Acar’ın ısrarı üzerine sahneye çıkan Kent Konseyi Başkanı Nuran Özcan birbirinden güzel iki güzel türküyle eşlik etti. Sirkeli günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparken emeği geçenlere teşekkür etti. Düzenlenen programın sonunda emeği geçen herkese plaket taktim edildi.