Finlandiya Başbakanı, bu kez resmi konutta iki kadının yarı çıplak öpüşme fotoğrafı için özür diledi

Parti ve gece kulübü görüntülerine gelen tepki üzerine yaptırdığı uyuşturucu testinin negatif sonuçlandığını açıklayan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, bu kez resmi başbakanlık konutunda iki kadın arkadaşının üstlerini çıkarıp öpüştüklerini gösteren fotoğrafı için özür dilemek zorunda kaldı.

Finlandiya Başbakanı, bu kez resmi konutta iki kadının yarı çıplak öpüşme fotoğrafı için özür diledi
23 Ağustos 2022 - 17:02
Finlandiya'nın tarafsız statüden çıkıp NATO üyesi olması gibi şimdiden dikenli geçen ve gelecekte daha büyük sorunlara gebe olan bir sürece liderlik ederken eğlence merakıyla haber olan Başbakan Sanna Marin, ev partisi ve gece kulübü görüntüleriyle eleştiri oklarını çekmesi üzerine yaptırdığı uyuşturucu testinin negatif sonuçlanmasıyla rahat nefes alamadı. Zira bu kez resmi başbakanlık konutunda (Kesäranta) çekilen görüntüler sosyal medyaya düştü.
Başkent Helsinki'de yıllık büyükelçiler toplantısında konuşma yapmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Marin, görüntülerin temmuzda Ruisrock musik festivalinin ardından resmi başbakanlık konutunda verdiği partide arkadaşları tarafından çekildiğini teyit etti. Kadın başbakan, kendisinin yer
almadığı görüntülerin 'uygunsuz' olduğunu söyleyerek özür diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum