Alanyaspor'dan 'hükümet istifa' seslerine kınama

Corendon Alanyaspor Kulübü, ”Hükümet istifa” tezahüratı yapan Beşiktaş ve Fenerbahçe tribünlerine yönelik kınama açıklaması yaptı.

Alanyaspor'dan 'hükümet istifa' seslerine kınama
Editör: Haber Merkezi
27 Şubat 2023 - 00:43

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki hükümet protestosunun ardından, Beşiktaş-Antalyaspor maçında da benzer görüntüler yaşandı. Siyah beyazlı tribünler Dolmabahçe’de deplasman trübünündeki Antalyasporlu taraftarların da katılımıyla ‘hükümet istifa' sloganları attı. Bir grup taraftarın da istifa seslerini ıslıkla bastırmaya çalışması dikkati çekti.

KINAMA MESAJI YAYINLADILAR

Arka arkaya iki büyük kulübün hükümet aleyhine attığı sloganlara karşılık Kayserispor, Konyaspor ve Alanyaspor’dan kınama paylaşımları yapıldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Alanyaspor şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, futbola siyaset sokma ve ayrıştırma çabası içinde olanları şiddetle kınıyoruz. Devletimizin ve milletimizin sonuna kadar yanındayız. Ülke olarak kenetlenmeye ve yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum