ALANYA BÖLGESİ İÇİN İLK NİTELİĞİ TAŞIYAN LAZER SİSTEMİ

ALMA LASER KALİTESİYLE HARMONY XL PRO LAZER CİHAZI ARTIK DR GAMZE ALKIZ KÖSEOĞLU DERMATOLOJİ KLİNİĞİNDE

ALANYA BÖLGESİ İÇİN İLK NİTELİĞİ TAŞIYAN  LAZER SİSTEMİ
02 Şubat 2023 - 14:10 - Güncelleme: 02 Şubat 2023 - 14:50
ALANYA BÖLGESİ İÇİN İLK NİTELİĞİ TAŞIYAN BU LAZER SİSTEMİ; yenilikçi teknoloji ile üretilmiş,  çok sayıda 65’in üzerinde FDA onaylı endikasyona sahiptir. Kombine teknolojilerle daha etkili klinik sonuçlar elde edilmesini sağlar, farklı cilt sorunları için güvenli ve yan etkisiz tedavi imkanı sunar.



Bu lazer hem cilt hastalıklarının tedavisini hem de estetik uygulamaları sağlıyor*** burası önemli. 
13 yıllık mesleki deneyimimle kurduğum kliniğimde hem dermatoloji(cildiye) hastalarımı, hem de daha iyi görünmeye değer veren estetik uygulamaları tercih eden danışanlarımı her gün konuk ediyorum. Ana hedefim her zaman üst düzey sağlık ve güzellik hizmeti sunmak, güzelliği korurken sağlığı hiçbir zaman ihmal etmemek oldu.  
Kırışıklıklar, ince çizgiler, düzensiz cilt tonu, cilt sarkmaları gibi zamana bağlı cilt yaşlanması ve zararlı güneş ışınlarının neden olduğu foto yaşlanma belirtileri ClearLift ile tedavi edilir.



ClearLift uygulamasında 1064 nm dalga boyundaki lazer enerjisi dermise iletilir. Lazer enerjisi cildin alt katmanlarında mikroskobik hasarlar oluşturur ve kolajen denatürasyonu meydana gelir. Vücudun doğal yara iyileştirme sistemi devreye girerek yeni kolajen ve elastin üretimini tetikler ve cilt sıkılaşır. Uygulamadan hemen sonra cilt yüzeyinde parlama, cilt tonunda denge ve güneş lekelerinde açılma fark edilir. ClearLift acısız, konforlu ve kısa uygulama süresi ile çok tercih edilen cilt gençleştirme yöntemlerinden biridir. Uygulama öncesi ve sonrasında hiçbir özel bakım gerektirmez, hasta hemen sosyal hayatına geri dönebilir. Tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. Cilt Gençleştirme, Cilt Elastikiyetini Arttırma, İnce Çizgi ve Kırışıklıklar, Boyun Germe, Dövme Silme, Pigmente Lezyon Tedavisi, Melazma tedavilerinde kullanılmaktadır. 
Babyglow olarak da bilinen dyevl modülü; güneş Lekeleri, Çiller, Yaşlılık Lekeleri, doğumsal bazı lekeler ve alacalı cilt tonu olan durumlarda kullanılır. 
Pixel Er:YAG modülü ablatif fraksiyonel cilt yenileme için kullanılır. Cilt tonunu dengeler, cilt dokusunda yenilenme sağlar, cilt elastikiyetini ve cildin nem tutma kapasitesini arttırır. Yara izlerinin ve yüzeysel lekelerin tedavisinde de etkilidir.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum