Kılıçdaroğlu, canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti

CHP lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, canlı yayın sırasında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. İYİ Parti lideri Akşener de yaptığı paylaşımda, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti
26 Nisan 2023 - 13:38
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu sırada programa kısa bir ara verildi.

Aranın ardından açıklama yapan Erdoğan, "Bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Artık söz verdik gideceğiz. Bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da programın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyerek, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum