Sinan Oğan'dan Selçuk Bayraktar'a destek: 'Bayraktar bizim dönemimizde desteklenir'

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, İHA ve SİHA'lar hakkında değerlendirmelerde bulundu ve "Selçuk Bayraktar bizim dönemimizde teşekkür edilir desteklenir. Güzel işler yapıyor. İHA ve SİHA bu ülkenin gururudur" ifadelerini kullandı.

Sinan Oğan'dan Selçuk Bayraktar'a destek: 'Bayraktar bizim dönemimizde desteklenir'
03 Mayıs 2023 - 12:15
Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan TGRT Haber'de Cem Küçük'ün sorularını cevapladı.
İHA/SİHA'lar hakkındaki görüşü sorulan Oğan, "Selçuk Bayraktar bizim dönemimizde teşekkür edilir desteklenir. Güzel işler yapıyor. İHA ve SİHA bu ülkenin gururudur." ifadelerini kullandı.
Seçimin ikinci tura kalacağını ifade eden Oğan, şunları da ekledi:
"Selçuk Bayraktar bizim dönemimizde teşekkür edilir desteklenir. Güzel işler yapıyor. İHA ve SİHA bu ülkenin gururudur. Eksiği varsa tamamlanır. Savunma sanayi projelerini destekliyoruz. Sayın Bayraktar hiç endişe etmesin. Hipersonik seviyeye yükseltilmesi için çalışmaları hızlandıracağız. Biz kavgaya değil seçime gidiyoruz. Bizle birlikte yürüyün. Bu seçim ikinci tura kalacak. Sizlerden bu anahtarı istiyoruz. Sinan Oğan'a güvenin ve güvenmeye devam edin."

'Genç kesimden ciddi oy alıyoruz'
Oy oranına ilişkin açıklamalarda bulunan Oğan, "Muharrem İnce'nin tabanı dediğimiz genç kesimden bize geri dönüşler var. Oradan ciddi anlamda oy alıyoruz. Şu anda yüzde 10'u rahat geçtik." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum