Elon Musk'ın babasından 'Oğlunuzla gurur duyuyor musunuz?' sorusuna yanıt: 'Hayır'

Dünyanın en zengin insanı olan SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk'ın en az kendisi kadar popüler olmaya başlayan mühendis babası Errol Musk oğluyla neden gurur duymadığını anlattı.

Elon Musk'ın babasından 'Oğlunuzla gurur duyuyor musunuz?' sorusuna yanıt: 'Hayır'
02 Ağustos 2022 - 12:05
'Kyle and Jackie O' adlı programda konuşan 76 yaşındaki Errol Musk, "Oğlunuz bir dahi. Çok parası var ve çok şey ortaya çıkardı. Gurur duyuyor musunuz bu yaptıklarıyla?" sorusuna "Hayır" yanıtını verdi.
Errol Musk, "Sizin çocuğunuz bir dahi. Bu zekasını kimden aldı? O kadar değerli şey yarattı ki, bunu ondan alamazsınız. Oğlunuzla gurur duyuyor musunuz?" sorusunu, "Bu benim ya da Elon'ın annesi Maye'nin işi değil. Dehasını kapıdan geçen sütçüden almış olabilir. Biliyorsunuz, biz uzun zamandır çocukları için çok fazla şey yapan bir aileyiz, birdenbire bir şeyler yapmaya başlamış değiliz. Bu yüzden oğlumla gurur duymuyorum" şeklinde yanıtladı.
Bununla birlikte Musk, çocuklarının uzun süredir 'ilginç şeyler' yaptığını ve Elon Musk'tan bir kez bile para almadığını söyledi. Errol Musk, 'gurur ve neşe' kaynağının Elon Musk'ın küçük kardeşi Kimbal Musk olduğunu ifade etti.
Aile olarak uzun süredir zaten bir şeyler başarıyor olduklarını, bu başarıların birden bire başlamadığını söyleyen Errol Musk, oğlu Elon'un da başarı konusunda kendisinden memnun olmadığını, hatta kendine çizdiği takvimin 5 yıl gerisinden gittiğini düşündüğünü anlattı.
Elon Musk'ın idareli bir hayat yaşadığını, sabah 6 oldu mu iş başı yaptığını, bu sebeple onun hayatının bir parçası olmak için kendi kariyerini bırakacak bir kadın bulmasının zor olduğunu savunan Errol Musk kendilerinin de müsrif olmadığını söyleyip "Para harcamak istediğimde neden o parayı harcayacağıma dair 100 soru yanıtlamak zorunda kalıyorum" dedi.
Öte yandan Errol Musk, Tesla kullanmadığını belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum